Lustgas Patroner Avger Fara

I en annan operation som genomfördes i Larnaca grep den grekcypriotiska polisen tre personer som de fann att sälja Lustgas Patroner (Lustgas Patroner), vilket är beroendeframkallande och har dödliga effekter. 135 rör av Lustgas Patroner, 40 oanvändbara och 26 använda metalllökar hittades i besparingarna hos dessa människor.

Köp lustgas patroner i Stockholm med utkörning billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Skratt gas, som säljs på gatan och har blivit populär i Storbritannien, kan orsaka hjärtinfarkt och svimning hos personer som använder den.

Kommunala tjänstemän, som sade att de konfiskerar tusentals burkar Lustgas Patroner på gatorna i Storbritannien varje vecka, sade att regeringen bör öka allmänhetens medvetenhet om skadorna på denna billiga “Party drug”.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

“Det är alarmerande att en stor del av allmänheten tycker att lustgas, känd som Lustgas Patroner, är ett helt säkert och lagligt läkemedel”, säger föreningen för lokala myndigheter (LGA), som representerar 400 kommuner i England och Wales, i ett uttalande om frågan.

Skratt Gas säljare använde gasen de köpte med lådan för att blåsa upp plastballonger och sedan sålde dessa ballonger till ungdomar framför barer och nattklubbar för mer än £5 (ca £17), tjänstemän sade Hackney London kommun konfiskerade mer än 200 burkar skratt gas på en enda natt i Juli.

Köpa billigast lustgas patroner i Stockholm med leverans här
Gzelly
Gzelly Express

LGA sade skratt gas användes som en part drog med en halv miljon ungdomar över hela landet, medan avkriminalisera att 17 människor dog på grund av gasen mellan 2006 och 2012.

Experter sade att den höga användningen av lustgas kan orsaka syrebrist, blodtryck och hjärtinfarkt.